U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

               

Regulier onderhoud werkt kostenbesparend

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 300 euro. 

 

Kies voor vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Autobedrijf Mario van der Helm voor onderhoud en controle. Autobedrijf Mario van der Helm staat voor kwaliteit en service. Autobedrijf Mario van der Helm is  RDW-erkend. Autobedrijf Mario van der Helm hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen veelal hoger liggen dan die van BOVAG. Autobedrijf Mario van der Helm werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden. 

(C) 2020 Autobedrijf Mario van der Helm