U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

               

 

 

Distributieriem vervangen.

De distributieriem wordt gezien als het hart van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. Autobedrijf Mario van der Helm vervangt alle soorten distributie-riemen.

Een distributieriem wordt gemiddeld tussen de 120.000 en 150.000 km, of na vijf jaar vervangen. Omdat elke auto anders is, en iedereen een andere rijstijl heeft kan dit ook afwijken. Twijfelt u of de riem nog in goede staat is en woont u in of nabij Waddinxveen? Kom dan langs de Sniepweg 13a in Waddinxveen en laat één van onze erkende monteurs kijken. 

 

Wat kost een distributieriem vervangen?

De kosten voor het vervangen van een distributieriem is afhankelijk van het aantal kilometers dat per jaar wordt afgelegd en wat het advies is van de fabrikant. Dit advies kunnen wij u bij Autobedrijf Mario van der Helm ook geven. Bel naar telefoonnummer 06 – 131 838 20 of mail naar info@autobedrijfmariovanderhelm.nl

(C) 2020 Autobedrijf Mario van der Helm